Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skärbräda 32x22 cm Teak

Beställ Aida - Raw Skärbräda 32x22 cm Teak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Skärbräda 32x22 cm Teak inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Raw Skärbräda i teak med rustik design, finns i tre olika storlekar. Teak är ett extremt robust material och det hårda träet är nästan omöjligt att nöta ut om det behandlas ordentligt. .

Se gärna också

Modern House - Pizza Angels Skärbräda 38x28 cm Trä -25%

Skärbräda i oljebehandlat askträ som mäter 38x28 cm från norska Modern Houses Pizza Angels-serie.

Preppa alla dina favoritingredienser till pizzan med denna robusta skärbräda från Modern House. Modern Houses Pizza Angels-skärbräda är designad i hållbart oljebehandlat askträ med frästa kanter som ger dig ett bra grepp när du skär upp de allra mest envisa pizzatoppingsen. Skärbrädan kan förutom uppskärning av pizzaingredienser även användas som en elegant serveringsbricka för ost och chark med medföljande kex och gör sig riktigt bra utställd på allt från middagsbord till vardagsrumsbord. Skärbrädan mäter 38x28 cm och för att bevara träet för längsta möjliga hållbarhet rekommenderar vi att man i stundom behandlar ytan med naturlig matolja såsom kokos- eller rapsolja. För rengöring rekommenderas handdisk.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tavlor  Posters

Tavlor Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter