Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Salamiskärare

Jämför produkt Kockums - Salamiskärare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Salamiskärare i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Salamiskärare i bokträ från Kockums som ger dig fina skivor salami eller annan korv. Använd salamiskäraren när det är dags att förbereda charkbrickan till fredagsmyset eller cocktailpartyt, med denna skär du jämna skivor enkelt utan att behöva ta fram kniv och skärbräda.

Salamiskäraren är tillverkad i bokträ och tack vare de naturliga skiftningarna i träet är varje produkt unik. Diskas för hand och torkas av med handduk.

Se gärna också

Eppicotispai - Pizzaskärare 10 cm

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

Elegant pizzaskärare med hjul i rostfritt stål och handtag av stadigt bokträ som är perfekt när du snabbt vill skära upp din pizza i bitar. En pizzaskärare är något som borde finnas i varje hem då den gör pizzamyset mysigare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från SkärareSkivareDelare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från Culimat

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Magnor

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Le Creuset

Se alla produkter