Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm

Beställ Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Pizzaskärare med trähandtag 20 cm inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Klassisk och funktionell pizzaskärare i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Med pizzaskäraren delar du enkelt upp den nygräddade pizzan till portionsbitar.

För din säkerhet har pizzaskäraren också ett praktiskt fingerskydd. Den naturliga variationen i träet gör varje pizzaskärare unik. .

Se gärna också

Brabantia - Pizzaskärare 20,6 cm

Denna högkvalitativa deg- och pizzaskärare i rostfritt stål är utrustad med ett bladskydd så att dina fingrar aldrig är i närheten av det roterande bladet. Bladet, som är tillverkat av härdat stål, har stor diameter och lämpar sig även för att skära tjocka pizzor.Pizzaskäraren ingår i Brabantia Profile Line-serien - vacker, elegant och stilren design.Lätt att rengöra, tål diskmaskin.Perfekt att använda när det vankas pizza därhemma!

Brabantia är ett holländskt varumärke som med tiden blivit mycket populärt för sina hållbara och smart utvecklade produkter, etablerades redan 1919.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från SkärareSkivareDelare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krokar

Krokar från Blomus

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Vintage

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Vintage

Se alla produkter