Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Degsporre i trä

Beställ Kockums - Degsporre i trä på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Degsporre i trä inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Produktinformation

Funktionell och klassisk degsporre i obehandlat bokträ och rostfritt stål. Ett måste för den händige hemmakocken som gör sin egen pasta och ravioli.

Fungerar också för att skära kavlad deg och skapa mönster till pajer, piroger och julens klenäter. Den naturliga variationen i träet gör varje degsporre unik. .

Se gärna också

Westmark - Rivjärn för Ingefära / Rivjärnssked

Detta nytänkande kombinerade Rivjärn för Ingefära / Rivjärnssked från Westmark minskar ditt spill i köket och håller dina fingerspetsar säkrare än vid användning av ett vanligt rivjärn.

Detta är en kombinerad sked och rivjärn där du enkelt river allt från chili till ingefära, muskot med mera. Då den vassa rivytan sitter på insidan av skeden och detta tillsammans med kanten som omger rivjärnet, gör att allt du river samlas upp istället för att fastna i rivjärnet eller faller ned på skärbrädan. När du rivit klart kan du enkelt blanda ner det du rivit i mat eller dryck.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från SkärareSkivareDelare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Global

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Scottish Made

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Kosta Boda

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter