Alligator - Alligator Collector till lökskärare

Jämför produkt Alligator - Alligator Collector till lökskärare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alligator - Alligator Collector till lökskärare i kategorin SkärareSkivareDelare här hos oss.

Produktinformation

Uppsamlaren samlar smidigt upp det du skurit. Passar till Alligator lökhackare. .

Se gärna också

Modern House - Basis Pommeskorg Stål 12x18 cm

Pommeskorg i stål för hemmagjorda pommes frites som mäter 12x8x7,5 från norska Modern Houses Basis-serie.

Vem behöver gå till det lokala hamburgarhaket när man kan göra egna utsökta pommes frites hemma? Med pommeskorgen från Modern House får du allt du behöver för att kunna fritera potatisstänger i ditt eget kök och vi kan lova att när du väl har börjat så kommer inga andra pommes frites någonsin att kunna mäta sig med dina egna. Fritöskorgen från det norska köksföretagets Basis-serie är utformad efter de professionella restaurangernas pommeskorgar och är tillverkad i 16/0 stål av allra högsta kvalité. Korgen mäter 12x8x7,5 cm och har plats nog för en riktigt bra portion pommes frites. Kan diskas i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från SkärareSkivareDelare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Orrefors

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Piffany Copenhagen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Eva Solo

Se alla produkter
Lamellgardiner

Lamellgardiner från Dekosol

Se alla produkter