Sidan innehåller annonslänkar
Miyabi

Artisan 6000MCT Shotoh Skalkniv 13 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Artisan 6000MCT Shotoh Skalkniv 13 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Artisan 6000MCT Shotoh Skalkniv 13 cm i kategorin Skalknivar här hos oss.

Produktinformation

Shotoh är en mindre vass allround/skalkniv. Den liknar en kockkniv men är betydligt mindre & tillåter mer precision i arbetet.

Denna modell är en större variant av skalkniv, även kallad kompakt kockkniv. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom det du skär i.

Längden på kniven gör att den går att använda till många olika saker och med ett bredare blad kan man både hacka och skära det flesta råvaror. Kan med fördel användas till att skala och skära mindre frukter eller grönsaker med.

Fördelen med en större skalkniv är att den både är lättare, smidigare att hantera än större kockknivar och framför allt det höga bladet. Det finns gott om utrymme för knogarna.

Populär och praktisk allroundkniv. Knivbladet är uppbyggt av en kärna av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål omgärdat av 2 lager hamrat rostfritt stål, vilket ger kniven ett elegant utseende och förhindrar att råvaran fastnar vid användning.

Slipvinkel 19°, slipat enligt Honbazukemetoden, dvs raka slipvinklar som ger det symmetriska bladet en skalpell-liknande skärpa, kännetecknet för alla Miyabis knivar. Handtag av pakkaträ.

Livstidsgaranti på material- och produktionsfel. Tillverkas till 100% i Seki, Japan. .

Visa fler