Robert Welch - Radford Satin Hummergaffel 4-pack

-29%

Beställ Robert Welch - Radford Satin Hummergaffel 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Radford Satin Hummergaffel 4-pack inom kategorin Skaldjursbestick.

Produktinformation

Radford hummergaffel i en uppsättning om fyra, tillverkade i rostfritt stål med satin-finish från Robert Welch. Hummergaffeln passar perfekt att duka fram när det serveras läckerheter från havet! Med sin eleganta design förgyller den dukningen och ger det lilla extra till kvällens hummer eller skaldjurs middag

Använd den långa, tvåuddade gaffeln för att komma åt det utsökta köttet på de mer svåråtkomliga delarna och använd sedan skeden för att njuta av köttet på delar som är enklare att komma åt. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar.

De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa.

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia