Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Skål Mini 10,5 cm Rostfri

-70%

Jämför produkt Robert Welch - Skål Mini 10,5 cm Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Skål Mini 10,5 cm Rostfri i kategorin Skålar här hos oss.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Fleur Ljuslykta 14 cm Röd

Ljuslykta i centrifugerad kristall i serien Fleur från Målerås. Handmålad och tillverkad i Målerås samt förpackad i presentask. Matcha gärna med liten och större skål i samma serie. Vikt 0,22 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia