Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Blå

Jämför produkt Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Blå i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Skål i blåfärgat stengods som mäter 14 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera allt från matiga soppor till en riktigt god efterrätt i denna eleganta skål från danska aida. Skålen är tillverkad i stengods av riktigt hög kvalité för lång hållbarhet och har en noggrant framtagen mörkblå färg som för tankarna till vackra sommarnätter och midnattshimlens lugn.

Skålen är utsmyckad med Relief-seriens klassiska räfflade mönster som ger den det där lilla extra för en unikt modern look som kommer att stå sig i tiden. Skålen mäter 14 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Marimekko

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Vintage

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Joseph Joseph

Se alla produkter