Sidan innehåller annonslänkar

10st N20 patroner till gräddsifoner

Jämför produkt 10st N20 patroner till gräddsifoner online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 10st N20 patroner till gräddsifoner i kategorin Sifoner här hos oss.

Se gärna också

iSi - Gourmet Whip Sifon 1 L Rostfri

Gourmet Whip gräddsifon från iSi. Med en sifon gör du enkelt och smidigt vispgrädde, mousse, kalla och varma såser på ett kick. Det här är en riktig kvalitetssifon för profesionell användning likaväl som för den kvalitetsmedvetna hemmakocken.

Fyll på med grädde i behållaren och skruva fast locket. Sätt sedan in en sifonpatron. Med ett knapptryck får du fluffig grädde! 0,5 liter ovispad grädde blir ca 2,5 liter luftig vispgrädde. Eftersom sifonen är lufttät håller sig grädden i upp till 10 dagar om sifonen förvaras i kylskåp.

Med den här sifonen kan du även göra kalla och varma såser precis som proffsen. För varma såser värmer du upp sifonen i ett vattenbad upp till max 75° C.

Flaskan och dess överdel är tillverkade i rostfritt stål och är utvecklad för professionell användning. Temperaturbeständig silikontätning med flikar för urtagning, snabb och hygienisk rengöring. Sifonen är utrustad med tre olika munstycken samt patronhållare med ett halkfritt silikongrepp. Levereras utan sifonpatroner. Tillverkad av rostfritt stål. Volym 1 liter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Rörstrand

Se alla produkter