Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Servettring 4-pack Guld

Jämför produkt Aida - Raw Servettring 4-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Servettring 4-pack Guld i kategorin Servetthållare här hos oss.

Produktinformation

Ett pack med 4 stycken servettringar ur serien Raw från Aida. Dessa stilrena, blänkande ringar är designade av Christiane Schaumburg-Müller och kommer ge dukningen ett extra lyft.

En vacker detalj till varje bord och servett.Servettringarna finns i fler färger och är tillverkade i rostfritt stål. De tål att diskas i diskmaskin. .

Se gärna också

Table Top Stories - Nord Servettring Akacia 4-pack

Med dessa servettringar från Table Top Stories blir dukningen extra tjusig och inbjudande. Dessa servettringar är tillverkade i akaciaträ och har ett naturnära och stilrent utseende och gör att du på ett enkelt sätt får servetterna att framhävas. Servettringarna kommer från serien Nord där du finner fler fina produkter att komplettera med.

Levereras i 4-pack.

Table Top Stories har ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Table Top Stories har tagit fram många fina serier av serviser och kökstillbehör, exempelvis vackra serien Secrets med räfflade glas som doftar middagar och tillställningar från förr eller den mer klassiska serien Rumours med ett brett utbud för både vardag och fest. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen och för samman människor i livgivande möten.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dun- och fjäder täcken

Dun- och fjäder täcken från Nordun

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gustavsberg

Se alla produkter