Afroart - Dubbel Grid Servett Eco 45x45 cm 2-pack Gul/Vit

Beställ Afroart - Dubbel Grid Servett Eco 45x45 cm 2-pack Gul/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Dubbel Grid Servett Eco 45x45 cm 2-pack Gul/Vit inom kategorin Servetter.

Produktinformation

Fina handvävda tygservetter från Afroart, tillverkade i mjuk skön bomull med ett klassiskt rutmönster i gult.Det är en helt annan känsla att använda sig av tygservetter när du vill duka lite extra fint. I serien finns också en bordsduk och kökshandduk i samma härliga färgsättning.

ECO är en serie tyger som är tillverkade av ekologiskt odlad bomull. De handvävs i området runt Kutch i nordvästra Indien.Servetterna kan tvättas i maskin och säljs i 2-pack. .

Se gärna också

Tell Me More Interiors - Lin Servett 45x45 cm Mörkgrå -26%

Servett 45x45 cm från Tell Me More Interiors tillverkad i mjukt stentvättat frankst linne. Att duka med servetter lyfter du din dukning till nya höjder. För en exklusiv känsla till finmiddagen eller när du vill ha lite mer guldkant i vardagen. Välj mellan flera olika färger och mixa och matcha för att variera din dukning efter tycke och smak.

Lin har en bra absorptionsförmåga, torkar snabbt och är slitstark vilket gör det ett utmärkt material i en servett. Linneservetter ger en rustik känsla och tål att användas om och om igen då linet blir vackrare och skönare med tiden. Föredrar du en lätt skrynklig och mjuk servett rekommenderar vi att låta den hängtorka till nästan helt torr och då torktumla den ett par minuter. Tvätta gärna i lägre temperaturer för miljöns skull. Linneservetten kan tvättas i max 60° och tål torktumling.

- 100% linne
- Stentvättat franskt linne

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Lind DNA

Se alla produkter
Knivslipar och slipstenar

Knivslipar och slipstenar från Global

Se alla produkter