Sidan innehåller annonslänkar

KoKo Skål XS 25cl vit

Jämför produkt KoKo Skål XS 25cl vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KoKo Skål XS 25cl vit i kategorin Serveringsskålar här hos oss.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Lila -25%

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tändstickor

Tändstickor från Eldstickan

Se alla produkter
Elgrillar

Elgrillar från Steba

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Iittala

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Iittala

Se alla produkter