Sidan innehåller annonslänkar

Abeille Glasskål 13,8 cm 6-pack Klar

Jämför produkt Abeille Glasskål 13,8 cm 6-pack Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abeille Glasskål 13,8 cm 6-pack Klar i kategorin Serveringsskålar här hos oss.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 24 cm Svart/Lila -25%

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin blankt glaserade insida i härlig färg och sin matta utsida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Glaserad med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar får varje skål ett unikt uttryck. Skålen passar också utmärk för servering av andra läckerheter eller använd som djupare mattallrik.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tavlor  Posters

Tavlor Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från Done By Deer

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter