70s Emeralds Pistachio Skål Keramik Grön

Beställ 70s Emeralds Pistachio Skål Keramik Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 70s Emeralds Pistachio Skål Keramik Grön inom kategorin Serveringsskålar.

Se gärna också

Bitz - Salladsskål 30 cm Gräddvit

Vad passar inte bättre att servera en läcker sallad ur än Bitz rustika skål i stengods? Med sin generösa vidd på 30 cm och sin vackert glaserade insida framhävs alla de fina färger som en sallad kan bestå av. Den matta utsidan står i kontrast mot den blankt glaserade insidan och den reaktiva glasyren som skapar naturliga färgskiftningar ger varje skål ett unikt uttryck.

Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Grytskedar

Grytskedar från Rösle

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Eva Solo

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter