Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Crafted Kanna 1,2 l

Jämför produkt Aida - Raw Crafted Kanna 1,2 l online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Crafted Kanna 1,2 l i kategorin Serveringskannor här hos oss.

Produktinformation

Handgjord kanna med en volym på 1,2 L i vitt stengods från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Denna kanna från aida är handtillverkad i dubbeleldat stengods med en represistent glasyr för högsta kvalité. Kannan har en volym på 1,2 L och är en del av aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion med en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden.

Tack vare den speciella tillverkningsprocessen och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur. Kannan passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Tumblers

Tumblers från Kosta Boda

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Gustavsberg

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rosti

Se alla produkter