Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm

Beställ Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Rhea Kanna 9x7 cm inom kategorin Serveringskannor.

Produktinformation

Kanna från Afroart är en stilren kanna som är tillverkad av stengods. Perfekt för att servera saft, juice, mjölk i.

Se gärna också

Bitz - Mjölkkanna 50 cl Grön/Svart

En något högre mjölkkanna från Bitz för de stora kaffebjudningarna eller varför inte för att servera läskande saft från? Kannan är handgjord och tillverkad i stengods med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar på ytan vilket ger varje kanna ett unikt uttryck. Kannans enkla design med rena linjer och utan handtag blir pricken över i till fikastundens dukning.

Finns i olika storlekar och färgkombinationer att välja bland och matchas fint tillsammans med fler delar ur Bitz stengodsservis. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.

I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Papperservetter

Papperservetter från Cooee

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter
Ishinkar

Ishinkar från Vintage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter