Sidan innehåller annonslänkar

Rörstrand - Corona Fat ovalt 40 cm

-23%

Jämför produkt Rörstrand - Corona Fat ovalt 40 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Corona Fat ovalt 40 cm i kategorin Serveringsfat här hos oss.

Produktinformation

Ovalt fat perfekt som uppläggningsfat och servering av till exempel ost, kex och snittar. Coronas enkla och rena design gör det lätt att kombinera porslinet med en mängd olika färger på dukar, servetter och bordsdekorationer.

Tillverkat av fältspatsporslin och tål diskmaskin.Servisen Corona från Rörstrand har inspirerats av ett naturfenomen, närmare bestämt skenet som uppstår när ljuset från månen lyser och böjs genom små vattendroppar. Formgivaren Jonas Bohlin belyser detta genom en stilren platinakant som ger servisens delar en sofistikerad elegans.

Se gärna också

Denby - Impression Serveringsfat 23 cm Charcoal Blue

Handgjort serveringsfat i en vacker grå-blå färg med höga kanter och en diameter på 23 cm från engelska Denbys Impression-serie.

Med sin moderna form med höga kanter kommer detta nydesignade serveringsfat från brittiska Denby garanterat att få dina gäster att tappa hakorna. Serveringsfatet är en del av Denbys Impression Charcoal-kollektion och är speciellt framtaget för att optimalt kunna lyfta fram skönheten i seriens glasyr som karaktäriseras av sin satintexturerade design och grå-blåa färg med smakfullt kontrasterande fläckar som för tankarna till en vacker midnattshimmel. Det tidlösa fatet gör sig lika perfekt på middagsbordet såväl som i foajén, och passar lika bra för servering av frukt och grönt som av pastarätter. Serveringsfatet har tillverkats för hand av Englands mest skickliga hantverkare i Derbyshire och kommer definitivt att lysa upp sin omgivning vart den än placeras med sin perfekta blandning av elegans och modernitet. Serveringsfatet har en storlek på 23 cm i diameter och kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Fatboy

FATBOY är ett svenskt rockabillyband.