Aida - RAW Tårtfat 34 cm Titanium Black

Beställ Aida - RAW Tårtfat 34 cm Titanium Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Tårtfat 34 cm Titanium Black inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat.

Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Bitz - Ätpinnar 2-set Mässing matt -17%

Med eleganta ätpinnar i stål tillför du det lilla extra till dukningen när asiatiskt står på menyn. De mässingsfärgade ätpinnarna har en borstad matt yta och en liten tillhörande keramikhållare för smidig avställningsyta vid bordet. Ätpinnarna diskas enkelt för hand efter användning. Graverade med Bitz logotyp på baksidan.

Matcha gärna med serveringsbestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Iittala

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Iittala

Se alla produkter