Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Black

Beställ Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Tårtfat 34 cm Nordic Black inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat.

Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Table Top Stories - NYC Tårtfat

Med NYC Tårtfat från Table Top Stories blir fikastunden lite extra lyxig. Ett modernt tårtfat i rostfritt stål på elegant fot. Använd den till att duka upp läckra bakverk för att skapa en stämningshöjande effekt och gör att det vackra godsakerna hamnar i blickfånget. Tårtfatet är lätt att montera isär och tar därmed lite förvaringsplats.

Table Top Stories har ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Table Top Stories har tagit fram många fina serier av serviser och kökstillbehör, exempelvis vackra serien Secrets med räfflade glas som doftar middagar och tillställningar från förr eller den mer klassiska serien Rumours med ett brett utbud för både vardag och fest. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen och för samman människor i livgivande möten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Craft

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Ishinkar

Ishinkar från Vintage

Se alla produkter