Aida - RAW Tårtfat 34 cm Midnight Blue

Beställ Aida - RAW Tårtfat 34 cm Midnight Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Tårtfat 34 cm Midnight Blue inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat.

Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Saltkar med lock Svart

Saltkaret från Eva Solo blir ett elegant blickfång på bordet även när maten är bortdukad. Kombinationen av mattsvart stengods och rustikt ekträ ger saltkaret ett exklusivt och stilrent utseende som enkelt matchas med övrig inredning. Den hygieniska och praktiska lockfunktionen håller saltet torrt och hindrar att fukt eller os att komma in. Karet kan med fördel även användas till annat än salt, till exempel småsaker som du vill förvara på ett snyggt sätt.

Serien Nordic Kitchen kännetecknas av ett minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som serien blir ett elegant inslag på en festlig middag. Även om den är skapad för att vara praktisk tillför den även lite extra elegans på köksbordet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Magnor

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Oxo

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från Hardanger Bestikk

Se alla produkter