Aida - RAW Tårtfat 34 cm Metallic Brown

Jämför produkt Aida - RAW Tårtfat 34 cm Metallic Brown online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Tårtfat 34 cm Metallic Brown i kategorin Serveringsdelar här hos oss.

Produktinformation

Tårtfat från Aidas serie Raw. Servera tårta, bullar, kakor och massa annat härligt gott på detta fat.

Kombinera gärna med andra delar från serien.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Tokyo Design Studio - Flora Japonica Tayo Skål Maple -25%

Flora Japonica Tayo Skål 50 cl. Kollektionen Flora Japonica är traditionell japansk design med en europeisk twist. Njut av en god asiatisk nudelsoppa eller en krämig svensk svampsoppa från denna fina skål. Låt de vackra motiven och den smakfulla formgivningen inspirera dig till att laga nya maträtter. Fram med kokboken, servisen Flora Japonica har du här. En tidlöst vacker kombination av blåa motiv mot vitt porslin

Kollektionen erbjuder olika mönster, hitta dina favoriter och kombinera fritt som du själv önskar.

- Bredd 14,8 cm
- Höjd 7 cm
- Kan diskas i maskin
- Tål mikrovågsugn

Flora Japonica kollektionen är inspirerad de holländska botanister som tog med sig plantor från Japan till Nederländerna för flera århundraden sedan. I kollektionen återfinns mönster av vita tallar, den hjärtformade katsuran och ett av de äldsta träden på jorden - ginkgo biloba. Även det japanska fenomenet med dansande tranor har fått sin plats i kollektionen.
Kollektionen är ett firande av två kulturer i ett kreativt utbyte där traditionell japansk design fått en europeisk tolkning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Handtvål

Handtvål från hemtex

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Skultuna

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter