Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Ljusgrå

Beställ Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Ljusgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Linneservetter 4-pack 45x45 cm Ljusgrå inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Lin är ett fantastiskt naturmaterial med extremt bra och hållbara egenskaper. De här fantastiska linneservetterna är tillverkade av 100% rent linne och är därför av mycket hög kvalitet.

Se gärna också

Table Top Stories - NYC Tårtfat

Med NYC Tårtfat från Table Top Stories blir fikastunden lite extra lyxig. Ett modernt tårtfat i rostfritt stål på elegant fot. Använd den till att duka upp läckra bakverk för att skapa en stämningshöjande effekt och gör att det vackra godsakerna hamnar i blickfånget. Tårtfatet är lätt att montera isär och tar därmed lite förvaringsplats.

Table Top Stories har ett sortiment för varje stund, varje smak och varje berättelse. Table Top Stories har tagit fram många fina serier av serviser och kökstillbehör, exempelvis vackra serien Secrets med räfflade glas som doftar middagar och tillställningar från förr eller den mer klassiska serien Rumours med ett brett utbud för både vardag och fest. Table Top Stories omfamnar alla dessa tillfällen och för samman människor i livgivande möten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Le Creuset

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter