Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic

Beställ Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Med Raw förvaringskärl kan du låta dina slevar och andra köksredskap stå framme på köksbänken som en snygg inredningsdetalj. Tillverkad i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repfri, reaktivglasyr.

Se gärna också

Bitz - Ätpinnar 2-set Mässing matt -17%

Med eleganta ätpinnar i stål tillför du det lilla extra till dukningen när asiatiskt står på menyn. De mässingsfärgade ätpinnarna har en borstad matt yta och en liten tillhörande keramikhållare för smidig avställningsyta vid bordet. Ätpinnarna diskas enkelt för hand efter användning. Graverade med Bitz logotyp på baksidan.

Matcha gärna med serveringsbestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från House Doctor

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Wilfa

Se alla produkter
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Le Creuset

Se alla produkter