Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Fat på Fot 34 cm

Beställ Aida - Raw Fat på Fot 34 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Fat på Fot 34 cm inom kategorin Serveringsdelar.

Produktinformation

Fat på fot med modern look och en touch av 70-tals nostalgi. Kombinationen av det råa och naturliga utseendet med den snygga, enkla designen i neutrala, nordiska nyanser är oslagbar.

Se gärna också

Bitz - Ätpinnar 2-set Mässing matt -17%

Med eleganta ätpinnar i stål tillför du det lilla extra till dukningen när asiatiskt står på menyn. De mässingsfärgade ätpinnarna har en borstad matt yta och en liten tillhörande keramikhållare för smidig avställningsyta vid bordet. Ätpinnarna diskas enkelt för hand efter användning. Graverade med Bitz logotyp på baksidan.

Matcha gärna med serveringsbestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från Design Letters

Se alla produkter
Påskljus och påskservetter

Påskljus och påskservetter från Moments

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Alessi

Se alla produkter