Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Passion Set 16 delar

Jämför produkt Aida - Passion Set 16 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Passion Set 16 delar i kategorin Serveringsdelar här hos oss.

Produktinformation

Passion servis från Aida, tillverkat av vackert benporslin. Den cremefärgade och silkeslena glasyren ger serien romantiska undertoner.

Se gärna också

Tokyo Design Studio - Flora Japonica Tayo Skål Maple -25%

Flora Japonica Tayo Skål 50 cl. Kollektionen Flora Japonica är traditionell japansk design med en europeisk twist. Njut av en god asiatisk nudelsoppa eller en krämig svensk svampsoppa från denna fina skål. Låt de vackra motiven och den smakfulla formgivningen inspirera dig till att laga nya maträtter. Fram med kokboken, servisen Flora Japonica har du här. En tidlöst vacker kombination av blåa motiv mot vitt porslin

Kollektionen erbjuder olika mönster, hitta dina favoriter och kombinera fritt som du själv önskar.

- Bredd 14,8 cm
- Höjd 7 cm
- Kan diskas i maskin
- Tål mikrovågsugn

Flora Japonica kollektionen är inspirerad de holländska botanister som tog med sig plantor från Japan till Nederländerna för flera århundraden sedan. I kollektionen återfinns mönster av vita tallar, den hjärtformade katsuran och ett av de äldsta träden på jorden - ginkgo biloba. Även det japanska fenomenet med dansande tranor har fått sin plats i kollektionen.
Kollektionen är ett firande av två kulturer i ett kreativt utbyte där traditionell japansk design fått en europeisk tolkning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Vintage

Se alla produkter
Babyfiltar

Babyfiltar från Little Roomies

Se alla produkter