Robert Welch - Baguette Vintage TÅRTSPADE 25,3 CM


Beställ Robert Welch - Baguette Vintage TÅRTSPADE 25,3 CM på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Baguette Vintage TÅRTSPADE 25,3 CM inom kategorin Serveringsdelar bestick.

Se gärna också

Arabia - Förboka Mumin Kaffesked Too-Ticki - leverans från 1/10

Förboka nya kaffeskeden för vintersäsongen 2021 redan nu! Leverans sker från 1/10 En kaffesked i serien Månsken i snön från Moomin by Arabia för vintersäsongen 2021 med inspiration från berättelserna om Mumintrollet av Tove Jansson. Muminhuset är snötäckt och månen lyser, Mumintrollet vaknar av månskenet lyser rakt in i ansiktet och han kan inte somna om. Han lär känna vintern tillsammans med Too-Ticki. Muminmuggar från Arabia lanserades 1990 och har sedan dess varit en älskad inredningsdetalj i köket. Varje sommar och vinter kommer en begränsad säsongsupplaga med ett nytt vackert motiv. I serien Månsken i snön finns mugg, skål och kaffeskedar. Om din order innehåller förbokade produkter skickas ordern när alla produkter har kommit in i lager.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia

Vintage

Vintage härstammar från latinet, där det betyder vinskörd (vin-tid) och ursprungligen syftat på vin gjort på druvor från samma år. Betydelsen har senare utökats till "äldre fin kvalitet eller årgång" eller "äldre", ursprungligen enbart om vin, men på senare tid även om andra typer av varor, såsom klädesplagg, bilar (särskilt från åren mellan världskrigen, till skillnad från äldre som kallas veteranbilar), musik och musikinstrument, böcker, filmer och så vidare.I Frankrike syftar vintage (uttalas vintεdʒ, vε̃tεdʒ eller vε̃ta:ʒ) på vin (ursprungligen portvin) som är gjort enbart eller huvudsakligen av druvor från ett visst år (på svenska årgångsvin). Termen används även, något oegentligt, för finare vin som är lagrat och oftast gjort på de bästa druvorna. I England har uttalet anglifierats till vintidʒ. I modesammanhang syftar vintage på kläder från en annan era, exempelvis sent 1800-tal eller 1960-tal. Ibland hävdas att kläder bör vara minst 25 år gamla för att kallas vintage, men åsikterna om detta går isär. I USA förekommer det att kläder från "grunge-eran" säljs som 1990-talsvintage. På auktionssajter som till exempel E-bay och Tradera används termen vintage ibland felaktigt som synonym till retro vid klädförsäljning. Detta är dock missvisande, eftersom begreppet retro innebär att plagget är nyproducerat i en tidigare tidstypisk stil (exempelvis 1960-talsinspirerade klänningar eller förkläden i 1950-talsstil). Till exempel kan ett nyproducerat plagg som säljs i en klädesbutik inte vara vintage, men kan däremot vara i retrostil. Inom möbelbranschen används termen vintage ofta för grövre trä-liknande stuk på skivor och material. Inom fotoindustrin används begreppet repro för att syfta på nyproduktion av fotografier baserad på äldre original.