Robert Welch - Honeybourne Tesked 13 cm

-30%

Jämför produkt Robert Welch - Honeybourne Tesked 13 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Honeybourne Tesked 13 cm i kategorin Serveringsbestick här hos oss.

Produktinformation

Doppa ned denna tesked i honungsburken nästa gång du ska ta honung till ditt te, så ger den ger sannerligen skäl för sitt vackra namn Honeybourne. Handtagen i denna serie har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling.

Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.Till Honeybournefamiljen hör även självklart knivar, gafflar och övriga bestick.

Se gärna också

Tramontina - Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar

Elegant set med tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina.

Detta set med en tårtspade och 7 stycken tårtgafflar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Essentiella, perfekta och vackra bestick för efterrätter och tårtor som fulländar varje middagsbjudning, kafferep eller tårtkalas.

Tårtspaden och tårtgafflarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som kan användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.

Tårtspaden är 24 cm lång och 4,5 cm bred och de sju tårtgafflarna är vardera 14,5 cm långa och 2 cm breda.

Tramontina Essentials Tårtspade + Tårtgafflar 7 delar kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera! Bland annat finns fina efterrättsskedar i samma serie att matcha med.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia