Robert Welch - Honeybourne Gaffel 20 cm

-50%

Jämför produkt Robert Welch - Honeybourne Gaffel 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Honeybourne Gaffel 20 cm i kategorin Serveringsbestick här hos oss.

Produktinformation

För en elegant dukning är gaffeln Honeybourne från Robert Welch ett fint alternativ. Med sin mångsidiga design passar den både modern och traditionell bordskultur.

Klassiskt långa spetsar kombineras med ett handtag med en strukturerad finish, inspirerad av silversmide.För den som vill veta lite gaffelhistoria kan det vara intressant att veta att fram till 1700-talet hade gaffeln oftast två spetsar, under 1700-talet blev trespetsgaffeln modern, och senare blev gaffeln som vi känner till idag, med fyra spetsar, vanlig. Vem vet, kanske framtidens middagsbord dukas med gafflar med fem spetsar? De allra äldsta gafflarna har man hittat i gamla kinesiska gravar.Honeybournes skedar och gafflar är gjorda av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål.

Knivblad är tillverkade av specialhärdat rostfritt stål och är därför mycket robusta och vassa.Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia