Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm

-24%

Beställ Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Tänk vad många olika sorters skedar det finns; ?matskedar, teskedar, kaffeskedar, moccaskedar, syltskedar (vilkas blad är bredare fram- än baktill), ströskedar (med runda perforerade blad, för socker), farsskedar (härstammar från Iran) med flera. Skeden vi presenterar här är en dessertsked, lämplig till just desserter.

Skeden kommer från Robert Welch och serien Honeybourne.Handtagen i denna serie har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål.

Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.Ett vackert hantverk för att skapa en unik och personlig dukning.Alla Honeybourne-bestick finns med spegelfinish, har livstidsgaranti och tål maskindisk.Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia