Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Salvia Slev 16 cm 2-pack

Beställ Klong - Salvia Slev 16 cm 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Salvia Slev 16 cm 2-pack inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Köksserien Salvia är formgiven av Jonas Bohlin för Klong. Dessa små skedar i lagom format kan användas till marmeladen, senapen eller varför inte till en god röra.

Tillverkad av blankpolerat rostfritt stål med handtag av trä. Kombinera gärna med de andra fina besticken från Salvia-serien!

Se gärna också

Bitz - Salladsbestick Svart matt -25%

Elegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Magnor

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Satin påslakanset

Satin påslakanset från Premium Collection

Se alla produkter