Klong - Salvia Serveringsbestick 25 cm Matt

Beställ Klong - Salvia Serveringsbestick 25 cm Matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Salvia Serveringsbestick 25 cm Matt inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Serveringsbesticken Salvia, designade av Jonas Bohlin för Klong, är stora och generösa till sin form. De är rejäla och ligger skönt i handen, kommer i en elegant presentförpackning. .

Se gärna också

Bitz - Salladsbestick Svart matt -25%

Elegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Krukor

Krukor från House Doctor

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter