Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing

Jämför produkt Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Gondol Serveringskniv Rostfri/Mässing i kategorin Serveringsbestick här hos oss.

Produktinformation

Ett köksredskap från Klong som kan användas både att skära med och att servera med. Ett mångsidigt verktyg med stilren design.

Se gärna också

Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm -25%

Tänk vad många olika sorters skedar det finns; ?matskedar, teskedar, kaffeskedar, moccaskedar, syltskedar (vilkas blad är bredare fram- än baktill), ströskedar (med runda perforerade blad, för socker), farsskedar (härstammar från Iran) med flera. Skeden vi presenterar här är en dessertsked, lämplig till just desserter. Skeden kommer från Robert Welch och serien Honeybourne.

Handtagen i denna serie har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.

Ett vackert hantverk för att skapa en unik och personlig dukning.

Alla Honeybourne-bestick finns med spegelfinish, har livstidsgaranti och tål maskindisk.

Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.
Så "Enjoy your meal" som Robert Welch själv skulle sagt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringsbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Blomus

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Vintage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter