Afroart - Wood Salladsbetick Olivträ 2 delar

Beställ Afroart - Wood Salladsbetick Olivträ 2 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Wood Salladsbetick Olivträ 2 delar inom kategorin Serveringsbestick.

Produktinformation

Salladsbesticken Wood från Afroart är tillverkade av fint olivträ. Dess korta handtag gör dem lämpliga för mindre sallader.

Tillverkade av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya. Tänk på att diska besticken för hand och att smörja in med olivolja regelbundet, då håller de längre.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm -25%

Från Robert Welch och serien Honeybourne kommer denna eleganta förrättsgaffel. Honeybournes mångsidiga design passar både det moderna och det traditionella hemmet, klassiskt proportionerade för ett skönt grepp. Handtagen har en texturerad finish, inspirerad av silversmedstekniken med rund hammarhyvling. Skedar och gafflar är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivblad är tillverkade av speciellt härdat rostfritt stål för att ge den finaste skäreggen.

Komplettera gärna med övriga delar från denna bestickserie, för en komplett känsla.

Och du har väl koll på hur du dukar med dina förrättsbestick - längst ut, kniven läggs med knivbladet inåt, mot tallriken.

Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.
Så "Enjoy your meal" som Robert Welch själv skulle sagt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Gefle

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Georg Jensen

Se alla produkter