Robert Welch - Radford Bright Snigeltång blank

-70%

Beställ Robert Welch - Radford Bright Snigeltång blank på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Radford Bright Snigeltång blank inom kategorin Serveringsartiklar övrigt.

Produktinformation

Snigeltång med spegelblank yta ur serien Radford Bright från Robert Welch. Duka fram denna när den franska delikatessen står på menyn och njut av ett högkvalitativt redskap i fin design.

Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj.

Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk. .

Se gärna också

Robert Welch - Radford Bright Tårtspade blank i gåvoask

En elegant tårtspade ur Robert Welchs serie Radford Bright som passar att användas till både tårtor och pajer. Tårtspaden har en tidlös design och en spegelblank yta som ger ett modernt uttryck till serveringen. Levereras i en gåvoask och blir en fin present till någon du vill göra extra glad.

Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia