Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank

Jämför produkt Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Salvia Salladsbestick 30,5 cm Blank i kategorin Salladsbestick här hos oss.

Produktinformation

Salladsbesticken Salvia, designade av Jonas Bohlin för Klong, enkelt eleganta i rostfritt stål med handtag av mörkt trä, finns i både matt och blank utförande och kommer i en fin presentförpackning. .

Se gärna också

Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar -25%

Lägg upp salladen med dessa vackra salladsbestick i vackert olivträ från Afroart. Besticken tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya. Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja regelbundet med olivolja, så håller de längre. Eftersom besticken är handgjorda har vart och ett sitt egna unika utseende.

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Salladsbestick

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter