Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar

Beställ Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Stripe Salladsbetick Olivträ 2 delar inom kategorin Salladsbestick.

Produktinformation

Lägg upp salladen med dessa vackra salladsbestick i vackert olivträ från Afroart. Besticken tillverkas av en liten hantverksgrupp i Kisumu i västra Kenya.

Skaftet är skönt att hålla i och vackert vitt med smala svarta ränder. Undvik att diska i diskmaskin och kom ihåg att smörja regelbundet med olivolja, så håller de längre.

Eftersom besticken är handgjorda har vart och ett sitt egna unika utseende. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Boda Nova - SÅLD Salladsbestick "Axil"

Salladsbestick ur serien ”Axil” i rostfritt stål formgiven av Mikael Björnstjerna för Boda Nova. Proveniens Gustav Broström.

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Iittala

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från PotteryJo

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter