Sidan innehåller annonslänkar

Rökbitar Äpple 8 L


Beställ Rökbitar Äpple 8 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rökbitar Äpple 8 L inom kategorin Rökar.

Se gärna också

Broil King - Rökugn Vertical Gas Smoker Svart

För den riktigt seriösa grillkocken erbjuder Broil King Rökugnen Vertical Gas Smoker ur Smoke-serien. Rökugnen Vertical Gas Smoker är en vertikalrök och en offsetgrill/rök med stora tillagningsytor, exakt temperaturkontroll och en mängd olika variationsmöjligheter för att få bästa, rökiga grillsmak - Broil King Smoke vertikalrök är konstruerad för att skapa aptitretande, äkta Smoke röksmak.

På Broil King Vertikalrök märks precisionstillverkningen och omtanken om detaljer genomgående. Röken är tillverkad i stål med en högkvalitativ värmebeständig pulverlack, har en rökyta på 38×32x4 cm, den är utrustad med 4 flyttbara 5 mm rökgaller i rostfritt stål, 1 multihållare i krom för stekar/revbensspjäll, 16 hängkrokar i rostfritt stål, Roto-Draft ventiler, Sure-Lite elektroniskt tändsystem och Deluxe Accu-Temp termometer. Dubbla väggar i stål med en nedfällbar droppbricka i rosfritt stål möjliggör kladdfri hantering när maten sätts in och tas ut ur röken. En nedre dörr för att enkelt komma åt rökbrickan och vattenkärlet - vilket minimerar rök- och värmeförlust i röken.

Från hållbar konstruktion och eleganta accenter till exceptionell mångsidighet i matlagningen, Broil King sammanför allt.

- Effekt 4,4 kW
- Grillkropp med dubbla väggar i stål
- 4 nivåer med galler i rostfritt stål
- Flyttbara skennivåer
- Roto-Draft ventiler
- Enkel åtkomst av vattenkärlet
- Rökyta 38x32x4cm
- Brännarsystem i rosttfritt stål
- 4970 cm² total rökyta
- 4 flyttbara 5 mm rökgaller i rostfritt stål
- 1 multihållare i krom för stekar/revbensspjäll
- Sure-Lite electroniskt tändsystem
- Deluxe Accu-Temp termometer
- 2 reglerbara Roto-Draft ventiler i gjuten aluminium för maximal värmereglering
- Vattenkärl och rökbricka i rostfritt stål
- 16 hängkrokar i rostfritt stål
- 4 kraftiga redskapskrokar
- Kraftiga dörrhandtag
- Silikonpackning och låssystem säkerställer täta dörrar
- Kraftiga ställbara nivåutjämnare
- 2 hjul på de bakre benen gör röken lätt att flytta
- Vikt 33 kg

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Mustang

Mustang är en hästras som utvecklats naturligt i det vilda i USA. Mustanger är förvildade hästar, i den meningen att de har tillkommit från tama hästar, men sedan förvildats. Mustangerna är ättlingar till de hästar som européerna förde in i landet, främst från Spanien, i slutet av 1400-talet. Ordet mustang kommer från spanskans mesteño (i Mexiko säger man dock mestengo) som betyder vild eller bortsprungen, vilsen. Ordet mesteño härstammar även med största sannolikhet från ett latinskt ord mixtus med betydelsen att blanda, då vilda häststammar oftast tillkom genom blandningar av olika hästar som sprungit bort eller släppts ut i det fria. Bilmodellen Ford Mustang har lånat sitt namn från denna häst.