Sidan innehåller annonslänkar

Rödvinsglas 2-pack 60 cl


Beställ Rödvinsglas 2-pack 60 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rödvinsglas 2-pack 60 cl inom kategorin Rödvinglas.

Se gärna också

Vinum Pinot Noir Burgundy 2-pack

Vinglas i 2-pack från Riedels serie Vinum. Det här glaset är oumbärligt för den som älskar röd Bourgogne. Glaset lyfter fram fruktsötman i vinet och balanserar på så vis den höga syran. Kupan är vid nertill och relativt smal upptill, vilket gör att frukten och friskheten också förstärks i doften. Vinglaset passar även till Beaujolais Cru, Blauburgunder, Chambolle Musigny, Champagne, Echézeaux, Franciacorta, Gamay, Moulin à vent, Musigny, Nebbiolo, Nuits Saint Georges, Old World Pinot Noir, Pommard, Romanée Saint Vivant, Santenay, St. Laurent, Volnay, Vosne-Romanée och Vougeot. Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r. Vinum består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Ernst

Ernst är ett mansnamn av tyskt ursprung och har betydelsen allvar. Det har använts i Sverige sedan 1300-talet och stavades i början mestadels Ernest, vilket fortfarande är normen i engelskan. Ernst har namnsdag tillsammans med Erna den 2 mars sedan 1831. Namnet Ernst hörde till de allra vanligaste kring förra sekelskiftet (20:e plats) och några decennier in på 1900-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 14505 personer i Sverige med namnet, varav 5579 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 86 pojkar namnet, varav 5 fick det som tilltalsnamn. Ernst kan även vara ett efternamn.