Sidan innehåller annonslänkar

Rivjärn fint Grå


Jämför produkt Rivjärn fint Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rivjärn fint Grå i kategorin Rivjärn här hos oss.

Se gärna också

Anders Petter - Backaryd Rivjärn Fint Bioplast

Rivjärn med handtag i biobaserad plast, från Anders Petter och serien Backaryd. De biobaserade plasterna tillverkas av förnyelsebara resurser, som till exempel majs, socker

Rivjärnet är ett praktiskt och enkelt redskap att arbeta med. Med detta får du finriven parmesan, choklad, citrusskal, vitlök, muskot och liknande.

Handtaget på detta rivstjärn är gjort av PE-plast bestående av 98% sockerrör som är glasfiberförstärkt, resten är färgpigment.Själva rivjärnet är gjort av rostfritt stål.

När vi pratar om plast menar vi egentligen en stor grupp av olika material. Det kan vara svårt att hålla isär alla och svårt att veta vad man ska välja. PE är en av de absolut vanligaste och mest använda plasterna. Det beror på att den håller formen bra, är lätt att färga till massvis med olika färger och är relativt billig att tillverka.

Upptäck fler köksredskap i denna biobaserade serie. Detta bra val för miljön och vår framtid samtidigt som det ger glädje i matlagningen och är dekorativa.

Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

Läs mer