Sidan innehåller annonslänkar

Rivjärn fin med handtag 18 cm


Beställ Rivjärn fin med handtag 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rivjärn fin med handtag 18 cm inom kategorin Rivjärn.

Se gärna också

Microplane - Professional Rivjärn/Hyvel

Rivjärn eller Stor Hyvel ur Microplane Professional serie med en unik patenterad funktion.

Rivjärnet från Microplane består av många små rakbladsvassa kanter som är etsade i stället för stansade som på traditionella rivjärn. Skäret blir därmed extremt skarpt och gör fina snitt genom råvaran i stället för att riva eller slita - en funktion som är patenterad av Microplane.

Det stora rivjärnet eller stora hyvel är lämpligt för bl.a. hårdost och choklad.

- Microplanes professionella serie är elegant och gediget utförd helt i rostfritt stål
- Ett glidsäkert stöd gör att rivjärnet står stadigt när du använder det
- Levereras med säkerhetsskydd
- Alla Microplane-rivjärn är tillverkade för professionellt bruk och tål att diskas i maskin

Läs mer

Från kunskapsbanken

Final

Final kallas slutomgången i cuper och utslagsturneringar då segraren koras (individuellt eller i lag). I tävlingar där finalen består av två tävlande parter har dessa ofta nått finalomgången genom att vinna varsin semifinal. I tävlingar där finalen består av fler än två deltagande parter kan kvalificeringen ha skett på annat sätt, till exempel genom gruppspel, del-finaler eller heats. Inom vissa sporter spelas finalen i matchserier, till exempel i Svenska Hockeyligan där två lag möts i finalen i bäst av sju matcher. Det lag som först vunnit fyra av de sju finalmatcher koras till svenska mästare.