Sidan innehåller annonslänkar

Riskokare


Jämför produkt Riskokare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riskokare i kategorin Riskokare här hos oss.

Se gärna också

Severin - Riskokare 3 L 650 W

Riskokaren från Severin har en generös kapacitet på 3 liter och en snygg design i rostfritt stål som passar in i alla hem. Den är enkel att hantera, lätt att rengöra och utrustad med flera smarta funktioner. Med den här riskokaren i hemmet kommer du alltid få perfekt kokat ris!

Riskokaren har en avtagbar skål med non-stickbeläggning vilket gör den enkel att göra ren samt motverkar att riset fastnar i botten. Den är utrustad med en LED-display för smidig avläsning samt med en värmefunktion som håller ditt ris varmt när det är färdigt - att koka ris har aldrig varit lättare!

Det medföljer en insats för ångning så att du kan ångkoka grönsaker eller andra råvaror under tiden riset tillagas. Du får även en mätkopp samt en slev att servera riset med. Locket öppnas med ett knapptryck. En fantastisk riskokare som är perfekt för större mängder och som hjälper dig nå ett perfekt resultat varje gång.

- Rymmer 3 liter
- LED-display
- Värmehållningsfunktion
- Inklusive ånginsats, mätkopp och slev
- Avtagbar skål med non-stickbeläggning

Läs mer

Från kunskapsbanken

Princess

Princess kan syfta på: Princess Yachts – en båttillverkare Austin Princess – en serie personbilar, tillverkad av Austin och Vanden Plas mellan 1947 och 1968 Leyland Princess – en personbil, tillverkad av British Leyland mellan 1975 och 1982 Saunders-Roe Princess – en brittisk passagerarflygbåt (1952) Princess – en brittisk popsångerska, se Desiree Heslop Princess (film)