Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Röd

Jämför produkt Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Röd i kategorin Rengöringsmedel här hos oss.

Produktinformation

Med Kochblumes hygieniska disksvamp Swisch rengör du porslin, stekpannor och andra kärl utan att repa ytan. Tack vare sin unika design och följsamhet kommer borsten åt i små utrymmen, samtidigt som materialet ger den längre hållbarhet och lätt att hålla ren.

Fungerar även perfekt att hålla kläder fria från ludd och hår.Borsten är utrustad med 4500 strån tillverkade av 100% silikon och kan tvättas i både diskmaskin och tvättmaskin. Tål temperaturer upp till 300°C. .

Se gärna också

Wellmark - Diskmedel med pump 0,5 L Svart -25%

Få disken skinande ren med hjälp av detta diskmedel från Wellmark. Flaskan rymmer 0,5 liter och är utrustad med en praktisk pump. Diskmedlet lämnar en underbar fräsch doft i köket och gjord av naturliga ingredienser, producerad utan djurförsök. Diskmedlet är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga parabener, palmolja, PEG, SLS eller SLES.

Allt började i Nederländerna med att Marleen van den Bogaart bestämde sig för att sluta sitt fasta jobb för att i stället starta sitt eget företag, och så småningom började Wellmark att gro. Marlene ville hitta en bra balans mellan kommersialism och hållbarhet och testade sig länge fram. I början sålde Marleen sina produkter själv från sin lägenhet i centrum av Den Bosch.

Företaget har vuxit men behåller fortfarande sina kärnvärden - veganskt, ingen plast och återanvändbart. Tillverkarna är människor som har svårt i det vanliga arbetslivet, till exempel printar man alla etiketter för hand. Produkterna är förpackade i återvunnet förpackningsmaterial

I Wellmarks sortiment finns handtvål, handlotion, diskmedel, rengöringsspray med mera - allt tillverkat med fokus på miljö och hållbarhet och genomsyrade av en härlig blandning av lyx och humor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Rengöringsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Heirol

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Gynning Design

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter