Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Orange

Beställ Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Orange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Orange inom kategorin Rengöringsmedel.

Produktinformation

Med Kochblumes hygieniska disksvamp Swisch rengör du porslin, stekpannor och andra kärl utan att repa ytan. Tack vare sin unika design och följsamhet kommer borsten åt i små utrymmen, samtidigt som materialet ger den längre hållbarhet och lätt att hålla ren.

Fungerar även perfekt att hålla kläder fria från ludd och hår.Borsten är utrustad med 4500 strån tillverkade av 100% silikon och kan tvättas i både diskmaskin och tvättmaskin. Tål temperaturer upp till 300°C. .

Se gärna också

Wellmark - Rengöringsspray med pump Spray The Bitch Away 0,5 L Svart -25%

En härlig rengöringsspray från Wellmark, levereras i brun glasflaska med pump. Sprayen har en fräsch doft av bambu. Flaskan har en lyxig look och innehåller en skonsam formula som tar bort smuts och fett. Produkten är inte testad på djur och produkten är försedd med PETA-logotypen. Rymmer 0,5 liter.

Allt började i Nederländerna med att Marleen van den Bogaart bestämde sig för att sluta sitt fasta jobb för att i stället starta sitt eget företag, och så småningom började Wellmark att gro. Marlene ville hitta en bra balans mellan kommersialism och hållbarhet och testade sig länge fram. I början sålde Marleen sina produkter själv från sin lägenhet i centrum av Den Bosch.

Företaget har vuxit men behåller fortfarande sina kärnvärden - veganskt, ingen plast och återanvändbart. Tillverkarna är människor som har svårt i det vanliga arbetslivet, till exempel printar man alla etiketter för hand. Produkterna är förpackade i återvunnet förpackningsmaterial

I Wellmarks sortiment finns handtvål, handlotion, diskmedel, rengöringsspray med mera - allt tillverkat med fokus på miljö och hållbarhet och genomsyrade av en härlig blandning av lyx och humor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Rengöringsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fårskinn

Fårskinn från hemtex

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Iittala

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter