Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Lime

Jämför produkt Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Lime online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Swisch Allround Silikonborste Lime i kategorin Rengöringsmedel här hos oss.

Produktinformation

Med Kochblumes hygieniska disksvamp Swisch rengör du porslin, stekpannor och andra kärl utan att repa ytan. Tack vare sin unika design och följsamhet kommer borsten åt i små utrymmen, samtidigt som materialet ger den längre hållbarhet och lätt att hålla ren.

Fungerar även perfekt att hålla kläder fria från ludd och hår.Borsten är utrustad med 4500 strån tillverkade av 100% silikon och kan tvättas i både diskmaskin och tvättmaskin. Tål temperaturer upp till 300°C. .

Se gärna också

Wellmark - Diskmedel med pump 1 L Svart/Brun -25%

Diskmedel från Wellmark med underbar bambudoft, gjord av naturliga ingredienser och producerad utan djurförsök. Kombinera gärna med handkrämen i samma serie efter disken för att få fina, mjuka händer. Diskmedlet är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga parabener, palmolja, PEG, SLS eller SLES.

Allt började i Nederländerna med att Marleen van den Bogaart bestämde sig för att sluta sitt fasta jobb för att i stället starta sitt eget företag, och så småningom började Wellmark att gro. Marlene ville hitta en bra balans mellan kommersialism och hållbarhet och testade sig länge fram. I början sålde Marleen sina produkter själv från sin lägenhet i centrum av Den Bosch.

Företaget har vuxit men behåller fortfarande sina kärnvärden - veganskt, ingen plast och återanvändbart. Tillverkarna är människor som har svårt i det vanliga arbetslivet, till exempel printar man alla etiketter för hand. Produkterna är förpackade i återvunnet förpackningsmaterial

I Wellmarks sortiment finns handtvål, handlotion, diskmedel, rengöringsspray med mera - allt tillverkat med fokus på miljö och hållbarhet och genomsyrade av en härlig blandning av lyx och humor.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Rengöringsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kähler Design

Se alla produkter