Sidan innehåller annonslänkar

Risotto-sked 30 cm


Jämför produkt Risotto-sked 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Risotto-sked 30 cm i kategorin Redskap här hos oss.

Produktinformation

Denna sked till risotto har ett stort hål i mitten. Detta för att du ska kunna röra riset hela tiden utan att bryta så många korn som du annars lätt gör med en vanlig sked.

Denna slitstarka och vackert kornade sked är också användbar för att ta upp kokta ägg från vattnet. Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar.

Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik.

Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt. I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ. .

Från kunskapsbanken

301

301 (CCCI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.