Sidan innehåller annonslänkar

Knot Sittpuff XL Forest Green

Jämför produkt Knot Sittpuff XL Forest Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knot Sittpuff XL Forest Green i kategorin Puffar här hos oss.

Se gärna också

Umbra - Buddy Vägghylla 46 cm Svart -25%

Vägghylla med en bredd på 46 cm från kanadensiska Umbras Buddy-serie.

Skapa extra förvaringsutrymme där hemma med denna enkelinstallerade vägghylla från Umbra. Denna simpelt dekorativa hylla får en nästan svävande effekt tack vare att det ser ut som att Buddy-figurerna håller upp den för glatta livet i båda ändarna. Med sin unika design passar hyllan in i de flesta rummen, men gör sig kanske speciellt bra som en lekfull touch i lekrummet eller barnrummet ifall det skulle behövas lite extra space till ditt barns växande bok- eller leksakssamling. Buddy-hyllan klarar av att hålla upp till 4,5 kg och mäter 46x18x8 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Puffar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Tramontina

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter