Sidan innehåller annonslänkar

Riposo prydnadskudde orange

-50%

Beställ Riposo prydnadskudde orange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Riposo prydnadskudde orange inom kategorin Prydnadskuddar.

Produktinformation

Stor och mjuk prydnadskudde med randigt kuddfodral i vävd bomull. Kuddfodralet öppnas med dragkedja på ena sidan före tvätt.

Polyesterfylld innerkudde medföljer.Denna produkt främjar en mer hållbar bomullsodling genom BCI - Better Cotton Initiative. Läs mer om BCI här bettercotton.org/massbalance .

Se gärna också

Bolster small stripe prydnadskudde ljuskorall

Randig kudde i bomull. Prydnadskudde med klassiska smala ränder som är enkel att kombinera med andra kuddar. Mixa och matcha olika färger, storlekar och mönster för en spännande gruppering i soffan eller på sängen. Kudden tillhör serien Bolster som finns i matchande sittkudde, fint att kombinera på uteplatsen eller balkongen. Finns i olika färger. Urtagbar innerkudde i syntet ingår. Avtagbart fodral för tvätt. Maskintvätt 30 grader.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Orange

Orange utgör en av de sju traditionella spektralfärgerna och betecknar ett färgområde med starka gulröda färger, ofta med mera dragning mot gult än rött. Ett annat ord för samma färg är brandgul, mörkare och mera beskuggade färger med samma kulörtoner brukar kallas bruna och för ljusa och bleka färger används ibland termen aprikos.

Hemtex

Hemtex är en detaljhandelskedja inom hemtextil och heminredning med totalt 162 butiker i januari 2016, varav 138 i Sverige, 19 i Finland och 5 i Estland. Av butikerna var 145 ägda av Hemtexkoncernen och 18 av franchiseföretag. Under gemensamt varumärke säljer butikerna heminredningsprodukter med tonvikt på hemtextil. Hemtex produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås. Hemtexkoncernens årsomsättning uppgick per den 31 december 2014 till totalt 1 046 miljoner kronor. Hemtex var från 23 oktober 2015 till 14 maj 2019 ett helägt dotterbolag inom Ica-gruppen som sålde Hemtex till norska hemtextilkedjan Kid ASA. Styrelseordförande: Stein Petter Ski Verkställande direktör: Björn Abild CFO: Andreas Berntsson