Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Svart prickig

Beställ Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Svart prickig på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Svart prickig inom kategorin Prydnadskuddar och kuddfodral.

Produktinformation

Sitt bekvämt på handtovade sittdynan Felt från Afroart. Gjord helt för hand i Nepals högland, i 100 % ull.

Passar bra att användas både ute och inne eftersom ull är både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Afroart - Felt Sittdyna 28 cm Räv -25%

Sitt bekvämt på handtovade sittdynan Felt från Afroart. Gjord helt för hand i Nepals högland, i 100 % ull. Lite mindre i storlek och i form av olika färgglada djur gör att de uppskattas mycket av barnen, blir ett dekorativt inslag i barnrummet, men också praktisk att ha med i ryggsäcken på utflykten. Eftersom ull är både smuts- och fuktavvisande samt värmande så passar den både ute och inne.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mandoliner

Mandoliner från Kyocera

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bitz

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Dexam

Se alla produkter