Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Ljusgrå prickig

Jämför produkt Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Ljusgrå prickig online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Felt Sittdyna 37 cm Ljusgrå prickig i kategorin Prydnadskuddar och kuddfodral här hos oss.

Produktinformation

Sitt bekvämt på handtovade sittdynan Felt från Afroart. Gjord helt för hand i Nepals högland, i 100 % ull.

Passar bra att användas både ute och inne eftersom ull är både smuts- och fuktavvisande samt värmande. Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Ava Sittdyna 40x40x4 cm

Sitt skönare med denna mjuka och härliga sittdyna från Broste Copenhagen. En stolstyna är ett praktiskt och enkelt sätt att skapa variation på utemöbeln eller vid matbordet. Det kan också vara bra till att mjuka upp de där hårda, men oj så snygga, stolarna man råkade köpa osedda.

Dynan Ava är tillverkad av bomull, och kommer i flera vackra färger. De finns även i en randig modell, om man vill blanda enfärgat och randigt. Den har två sydda band för att fästa dynan i stolen, och i serien Ava finns även tjockare dynor och en större variant. Denna modell är 4 cm tjock, och 40x40 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Design Letters

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Kosta Boda

Se alla produkter